Thomas Markle se dezlănțuie: "Meghan și Harry îmi sunt datori"

Ultima actualizare: 22-01-2020 11:38
Noi dezvăluiri ale lui Thomas Markle:
Pro TV

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, a dezvăluit că nu crede că se va mai împăca vreodată cu fiica sa, ducesa de Sussex, și că aceasta îl va mai vedea probabil doar atunci când el va fi în coșciug.

Într-un documentar de 90 de minute, intitulat "Thomas Markle: Povestea mea", tatăl soției prințului Harry se lansează într-un val de atacuri la adresa ducilor de Sussex, spunând că aceștia îi sunt datori și că este momentul ca Meghan "să aibă grijă de tăticu' ".

Thomas Markle susține că va depune mărturie împotriva cuplului la tribunal și că nu-i pasă că aceștia au spus "mizerii" despre el, scrie Daily Mail.

"Nu-mi pasă. În acest moment, ei îmi sunt datori. Familia regală mi-e datoare, Harry mi-e dator, Meghan mi-e datoare. Pentru ceea ce am suferit, ar trebui să fiu recompensat. Fiica mea mi-a spus că atunci când voi fi bătrân, va avea grijă de mine. Sunt la anii senioriei, este timpul să aibă grijă de tăticu' ", a declarat bărbatul de 75 de ani.

Thomas Markle a dezvăluit și cum a decurs ultima conversație pe care a avut-o cu cuplul de Sussex în ajunul nunții lor în 2018, după ce s-a aflat că a pozat pentru paparazzi, o decizie despre care spune că îl va "bântui toată viața".

"Harry mi-a spus: "Dacă m-ai fi ascultat, nu ți s-ar fi întâmplat". Eu i-am spus: "păcat că nu am murit, pentru că atunci voi ți fi putut pretinde că sunteți triști". Și le-am închis telefonul. O terminasem", a povestit tatăl lui Meghan.

De atunci, Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa, deși le-a mai trimis mesaje și scrisori: "Nu cred că la acest moment ar mai fi încântați să mă vadă sau să-mi vorbească. Probabil că ultima dată când mă vor vedea va fi când voi fi băgat în mormânt".

Thomas Markle, despre Megxit: “A renunțat la titlul regal probabil pentru bani”

 

Tatăl lui Meghan Markle vorbit și despre decizia celor doi soți de a se retrage din familia regală.

„Decizia lor de a se separa de Familia regală ... este dezamăgitor, pentru că ea ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, iar ea asta a făcut. Acum pare că dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat tatăl lui Meghan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO