Tehnologia demonstreaza adevarul despre cea mai cunoscuta conspiratie din istoria lumii. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 02:09
Sursa: Daily Mail
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2011 13:48
Categorie: Stiri externe
JFK

A durat numai cateva secunde, insa asasinarea lui John F.Kennedy a fost dezbatuta ani buni. Acum, unul dintre cele mai mediatizate evenimente istorice ar putea lua o intorsatura diferita.

Istoricii si o echipa de fosti ofiteri ai Serviciilor Secrete au ajuns la noi concluzii referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy, care a avut loc pe 22 noiembrie 1963.

Acestia au folosit noi tehnologii pentru a analiza dovezile de atunci si pentru a demonstra ca asasinul, Lee Harvey Oswald, a actionat singur.

Istoricul Max Holland a condus echipa care a aplicat noile tehnologii pe filmarile din ziua asasinatului si urmeaza sa prezinte concluziile studiului in documentarul "JFK: Glontul pierdut".

"Unul dintre scopurile cercetarii a fost sa schimbam ideea fortata ca filmul Zapruder prezinta ceea ce s-a intamplat. Filmul a fost atat de grafic, impresionant si hipnotic incat a devenit perspectiva noastra asupra asasinatului, ceea nu trebuia sa se intample", a declarat istoricul.

O alta teorie a echipei este aceea ca in filmarea realizata de Robert Hughes in acea zi se poate observa o silueta miscandu-se la etajul sase al cladirii din care s-a tras, despre care se crede ca este Oswald.

"Concluzia noastra este ca a tras trei focuri in aproximativ 11 secunde" a spus Holland.

Astfel, Oswald a tras trei focuri de arma: unul a ratat, al doilea l-a lovit pe Kennedy si pe guvernatorul Connely, iar al treilea a fost fatal pentru presedinte. Testele FBI au stabilit ca ar fi putut fi trase trei focuri de arma in cinci pana la opt secunde.

Lee Harvey Oswald, despre care s-a crezut ca este criminalul, a fost arestat sub acuzatia de crima, insa a negat totul. A fost ucis de Jack Ruby pe 24 noiembrie, inainte de a fi judecat sau condamnat.

Sursa: Daily Mail Mediafax

Tags: jfk, anchete,

Daily Mail: Kennedy, asasinat pentru ca punea intrebari despre OZN-uri
JFK nu este cel care a pozat alaturi doua fete goale, in anii '60!
VIDEO PROTVPLUS.RO