Tânără din România, dispărută în mod misterios în Italia. Acuzațiile grave lansate de mamă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Florina Simion
ilgazzettino.it

Florina Simion, o tânără de 25 de ani, din România, a dispărut acum 2 ani, în condiții misterioase, în Italia. De atunci, mama ei - Nela Simion - o caută și acuză autoritățile italiene că nu au făcut nimic ca să-i găsească fiica.

Florina a dispărut în seara zilei de 26 februarie 2016 din casa ei din Veneția.

”După dispariție, Florina a fost căutat timp de trei zile de pompieri, militari și de protecția civilă, dar numai după trei luni a început ancheta judiciară reală. Cum de atâtea întârzieri în aplicarea legii? Fata mea dispărută nu are aceeași valoare ca alte persoane dispărute? Suntem săraci și de origine română. Poate de aceea nimănui nu-i pasă de fiica mea. Florina nu avea nici un motiv să-și ia viața. Inima și mintea îmi spun că este încă în viață. În caz contrar, după tot acest timp, corpul său ar fi găsit. De un singur lucru sunt sigură, Florina are un caracter puternic și nu ar fi fost ușor supusă. Dacă cineva a abuzat-o, trebuie să o fi făcut cu forța. În mintea mea, o suspiciune a fost mereu, dar nu am nici o dovadă care să o susțină”, a declarat Nela Simion pentru Il Gazzettino.

Florina Simion a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii şi nu s-a mai întors. Nu avea niciun document de identitate când a plecat și nu a mai răspuns deloc la telefon.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO