Supererou pentru o zi. Momentul emotionant trait de un baiat grav bolnav, fascinat de Iron Man

Ultima actualizare: 14-02-2016 07:05

La Sydney, un baietel bolnav a devenit pentru o zi supererou, dupa ce politia si-a unit fortele cu o organizatie caritabila.

Copilul care se lupta cu o boala grea, fibroza chistica, e fascinat de Iron Man, personajul din benzi desenate pe care Robert Downey Junior l-a interpretat in seria de filme pentru marele ecran.

Ca sa-si indeplineasca visul, i-a fost pregatit un costum in miniatura, de marimea lui, dar si o punere in scena, unde eroul de-o schioapa i-a venit de hac unui personaj malefic.

Imbracat in costumul robotizat rosu-auriu, Iron Boy, sau Domenic asa cum il stiu prietenii si colegii de scoala, a primit o misiune top secret, pusa la cale de fundatia caritabila "Dorintele devin realitate", cu complicitatea politiei.

Baietelul de 9 ani a uitat pentru o zi de boala care il chinuie. S-a urcat intr-o salupa rapida a politiei si a salvat un reporter din ghearele maleficului personaj Ultron. Confruntarea finala, pe treptele Operei din Sydney, a fost una dintre luptele epocale dintre Bine si Rau.

Si actorul Robert Downey Junior - care il interpreteaza pe Iron Man - l-a incurajat pe Domenic.

"Trimitem un baietel foarte special intr-o misiune secreta. Sa le vii de hac!" - a fost mesajul lui postat pe Twitter.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO