Sultanul Omanului a închiriat un hotel întreg în Belgia pentru două luni

Ultima actualizare: 10-12-2019 17:16
Sultanul Omanului
Getty

Sultanul Omanului a anunțat că va merge în Belgia pentru tratamente medicale, motiv pentru care a închiriat un întreg hotel de 4 stele din Leuven pentru aproape două luni.

Nu se cunosc detalii despre procedura medicală la care va fi spus Sultanul Qaboos bin Said Al Said, în vârstă de 79 de ani. Singurele informații sunt că acesta a ajuns în Belgia la finalul săptămânii trecute și va fi tratat la spitalul unviersitar din Leuven.

Cele câteva sute de clienți ai hotelului care își rezervaseră deja camere în această perioadă au fost anunțați că rezervările lor au fost anulate. De asemenea, hotelul precizează că toate camerele au fost ocupate până la finalul lunii ianuarie, potrivit Brussels Times.

Mai mult, acesta a închiriat și zona pietonală din centrul orașului, pe care a transformat-o într-o parcare personală. Localnicii au suprins mai multe dube de culoare neagră, dar și o limuzină, parcate în zona pietonală din Leuven.

"Cu siguranță poți închiria un întreg hotel dacă ești dispus să plătești, dar nu știam că Grote Markt poate fi cumpărată și transformată în parcare", a scris un localnic nemulțumit, pe Twitter.

Toate autoturismele, cu excepția celor de poliție și transport public au primit interdicție să pătrundă în zonă.

Nu se cunosc detalii despre procedura medicală la care va fi spus Sultanul Qaboos bin Said Al Said, în vârstă de 79 de ani. Singurele informații sunt că acesta a ajuns în Belgia la finalul săptămânii trecute și va fi tratat la spitalul unviersitar din Leuven.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO