STIRI EXTERNE PE SCURT. Bill si Hillary Clinton au facut publice primele imagini cu nepotica lor, nascuta acum cateva zile

Dată publicare: 30-09-2014 21:12
Dată actualizare: 03-10-2014 07:18


Scandalul din jurul Secret Service, care asigura protectia presedintelui american, este si mai mare. Presa a descoperit ca intrusul care a patruns acum zece zile in Casa Alba a ajuns, de fapt, la cativa metri de Biroul Oval.

BRESA LA CASA ALBA

Pe 19 septembrie, Omar Gonzales, de 42 de ani, fost combatant in Irak, a sarit peste bariera de securitate, a strabatut in fuga peluza din curte si a patruns in Casa Alba, avand asupra lui un cutit cu lama lata. La cateva ore, Secret Service anunta ca intrusul a fost imobilizat "imediat ce a trecut de intrarea principala". Dar, a descoperit presa, Gonzales a reusit, de fapt, sa ajunga mult mai departe in interior, pana in East Room, sala folosita pentru receptii. Directoarea Secret Service a fost chemata de Congres pentru explicatii.

PROTESTE FARA PRECEDENT

Manifestantii pro democratie din Hong Kong sunt decisi sa ocupe centrul orasului pana cand Beijingul le va acorda reformele politice promise dupa ce fosta colonie britanica a fost retrocedata Chinei, in 1997. Principala revendicare este alegerea premierului prin scrutin uiversal. Demonstrantii sunt pregatiti pentru interventia in forta a politiei. Si-au acoperit fata cu folie din plastic si au umbrele si pelerine de ploaie.

DOI BUNICI FERICITI

Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte american, s-a externat din maternitatea new-yorkeza unde a nascut vinerea trecuta o fetita ce va purta numele Charlotte. In varsta de 34 de ani, Chelsea este casatorita de 4 ani cu un bancher. Incantati din cale afara, Bill si Hillary Clinton si-au intrat in rolul de bunici si au postat pe internet primele fotografii cu nepotica lor.


VIDEO PROTVPLUS.RO