Soluția unor americani lăsați fără colete de sărbători. Imagini de pe camerele de supraveghere

Ultima actualizare: 08-01-2019 14:21

Într-o zonă rezidențială din nordul orașului Seattle oamenii se plâng că le dispar coletele lăsate de curieri în fața ușii.

Au fost mai multe cazuri, în perioada sărbătorilor. Şi cum poliția nu a luat nicio măsură, un localnic a vrut să le dea o lecție acestor infractori, deja botezați "pirații verandelor". A lăsat pe trepte pachete în care erau ascunse pocnitori. Culmea este că patru nopți la rând diverși indivizi au avut parte de surprizele explozive.

Unul dintre indivizii care şi-au făcut un obicei din a fura coletele lăsate în fața uşii, după cum spun oamenii, a avut o surpriză explozivă.

Camerele de supraveghere au filmat scena. În imagini se vede cum protagonistul, speriat, a luat-o la sănătoasa fără pradă.

Pachetele au fost meșterite de un localnic din Seattle, exasperat de raidurile celor botezaţi "pirații verandelor". Când coletele sunt mutate, o pocnitoare ascunsă înăuntru este declanşată şi face zgomot, degajă fum, dar nu este periculoasă. Astfel că nu există niciun risc că hoţul să fie rănit.

Numai că au continuat să o facă persoane diferite, patru nopţi la rând.

Culmea este că, după cum se vede în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cei veniţi să fure colete lăsate pe verandă par bine îmbrăcaţi. Unii chiar poartă accesorii scumpe.

Omul susţine că el şi vecinii lui au sesizat poliţia în privinţa acestor furturi şi au depus şi plângeri la primărie. Totul a fost însă în zadar. Bărbatul spune că măcar are o satisfacţie - toţi cei care au văzut lecţia primită de "piraţii verandelor" au râs cu poftă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO