Șoferii din Dubai au scăpat de grija alimentării mașinii. Cum pot să facă plinul oriunde s-ar afla

Dată publicare: 18-04-2021 09:35
Dată actualizare: 18-04-2021 09:49


Șoferii din Dubai nu mai trebuie să-și facă griji dacă rămân fără benzină atunci când se află în trafic.

Mașinile din Emiratele Arabe Unite pot fi acum realimentate oriunde s-ar afla, datorită noii tehnologii inteligente.

Conducătorii auto pot primi combustibilul acolo unde se află, în loc să fie nevoiți să stea la coadă la benzinării.

Când urcă în mașină, şoferii nu mai trebuie să-și facă griji dacă au suficient combustibil pentru a ajunge la destinație. Cu o simplă apăsare de buton, el poate realimenta în orice loc de parcare. O companie din Dubai, în colaborare cu un producător auto, a lansat prima aplicație online de livrare a combustibilului. Unele autoturisme pot trimite comanda de benzină sau motorină direct din sistemul multimedia cu care sunt dotate.

Sami Malkawi, director Lincoln Middle East: "Ne folosim de conectivitatea autoturismului pentru a le oferi clienților noștri o experiență mai bună în ceea ce privește realimentarea."

Maurice Tanas, inventatorul aplicaţiei: "Totul e la un singur click distanță. O simplă apăsare de buton îi salvează pe utilizatori să mai aștepte la cozile lungi de la benzinării. Astfel, clienţii au mai mult timp disponibil pentru a se concentra asupra lucrurilor mai importante, pentru ei și pentru familiile lor."

Pe lângă comoditate, un mare plus este și prețul scăzut al combustibilului în Dubai. Un șofer plătește echivalentul a aproape 85 de lei pentru 35 de litri de benzină.

Serviciul a prins imediat la public. Peste 2 milioane de persoane folosesc deja această aplicație în Emiratele Arabe Unite.

Tags: dubai, combustibil,


VIDEO PROTVPLUS.RO