Sofer roman, pericol public. A bagat in spital 27 de oameni, dupa ce a lovit un autocar in Ungaria

Ultima actualizare: 14-05-2012 05:17

Clipe teribile pe o sosea din estul Ungariei. Un sofer de camion, roman, mult prea grabit, a bagat in spital 27 de oameni, inclusiv copii, dupa ce a intrat cu viteza in autocarul lor.

In vehiculele ramase de-a latul drumului, s-au infipt apoi, rand pe rand, doua masini mici si una de mare tonaj.

Cel putin noua dintre victime sunt in stare critica.

Accidentul s-a petrecut pe o sosea foarte circulata, care leaga orasele Debretin si Mikepercs, aflate la mica distanta de frontiera romano-maghiara.

Politistii din Ungaria sustin ca soferul camionului romanesc a fortat o depasire pe contrasens, dar n-a reusit sa revina pe banda lui pentru ca a izbit frontal autobuzul plin de pasageri.

Dupa cateva secunde, un alt camion al carui conducator s-a speriat a lovit masina de calatori din spate, prinzand-o ca in menghina.

Pe langa cele trei vehicule de mare tonaj, in carambol au fost implicate si doua autoturisme. Din fericire, ocupantii lor au scapat doar cu vanatai. Nebunia se mutase in schimb la spitalele din apropiere.

Soferul autobuzului are o fractura grava la picior, iar soferul autocamionului care a intrat in autobuz are o rana la cap. Cei mai multi dintre raniti au plecat pe picioarele lor la spital. Li s-au facut investigatii, au fost chemati chiar si medicii care aveau zi libera, cei mai multi venisera oricum din proprie initiativa.

Cand isi va reveni din soc, romanul va trebui sa raspunda pentru incalcarea regulilor de circulatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO