SOCANT! Monstrul Josef Fritzl si-a violat fiica de trei mii de ori!

Ultima actualizare: 03-10-2012 19:04
Josef Fritzl

Apar noi detalii socante in cazul lui Josef Fritzl, barbatul din Austria judecat pentru incest.  Potrivit anchetatorilor, Fritzl si-a violat fiica de trei mii de ori si a nu a vorbit cu ea timp de noua ani.

Joseph Fritzl, al carui proces a inceput luni in Austria, si-a tinut fiica inchisa in pivnita casei timp de 24 de ani. Daily Express relateaza in paginile sale ca autriacul si-a folosit fiica precum ar fi fost " proprietatea sa". In urma relatiilor incestuase pe care le-a avut cu Elisabeth, aceasta a nascut sapte copii.

In primii noua ani ai captivitatii, Fritzl nu a vorbit niciodata cu fiica lui. Cobora in pivnita de trei ori pe saptamana si o viola, insa.

Austriacul si-a inchis fiica pe cand aceasta avea numai 18 ani. Biata femeie nu a putut sa se ridice nicidata in picoare: incaperea devenita "celula" sa nu avea mai mult de 1,5 metri inaltime.

Elisabeth Fritzl a nascut primul copil dupa patru ani, pe o saltea murdara, insotita numai de un ghid de nastere, o pereche de foarfeci murdare si cateva scutece.

In primii ani de chin tanara nu s-a putut spala si nu a avut nici caldura. Tatal ei mergea, o viola si pleca.  Adeseori ducea in pivnita casete cu filme porno si o obliga sa repete scenele.

Fritzl a pledat vinovat pentru viol si incest si nevinovat pentru crima

Josef Fritzl sau biografia monstrului sexual

Josef Fritzl in fata instantei pentru a doua zi consecutiv

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO