Silvio Berlusconi: "Italia este o tara de rahat, care ma face sa vomit"

Ultima actualizare: 20-10-2012 13:30
Silvio Berlusconi

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a declarat ca Italia este o "tara de rahat", potrivit interceptarilor telefonice realizate asupra numarului de telefon al unui apropiat al liderului italian, facute publice joi de catre agentia Ansa.

"Sunt transparent, atat de curat in afacerile mele, incat nu ma poate deranja nimic. Nu fac nimic din ceea ce poate fi considerat o infractiune. Se poate spune despre mine ca fac amor. Este singurul lucru care se poate spune. In cateva luni ma duc sa-mi vad de treaba, altundeva. Ma duc din aceasta tara de rahat, care ma face sa vomit", a declarat Berlusconi intr-o conversatie cu Valter Lavitola.

Lavitola, un editor al unui cotidian, este urmarit de justitia italiana, care a emis un mandat de arestare pe numele sau intr-un caz in care este suspectat impreuna cu un alt om de afaceri, Giampaolo Tarantini, care a fost arestat in martie, de extorcarea lui Belusconi.

Tarantini, implicat in 2009 in scandalul prostituatei Patrizia D'Addario, care a afirmat ca a petrecut o noapte cu Silvio Berlusconi, afirma la perioada respectiva ca i-a furnizat aproxiamtiv 30 de femei pregatite sa-i acorde favoruri sexuale in timpul petrecerilor date de Berlusconi la resedintele sale din Roma si Sardinia, din septembrie 2008 si pana in ianuarie 2009.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO