SI ameninta ca va transforma Palatul Buckingham intr-o moschee: "Femeile voastre sa devina vaduve si copiii orfani"

30-01-2015 13:39


si

Militanti britanici ai grupului terorist Stat Islamic ameninta pe Twitter ca vor transforma Palatul Buckinghm intr-o moschee, in ciuda eforturilor retelei de a le inchide conturile.

Un cont detinut de un barbat pe nume Abu Abdullah Britani a postat mesaje in care cere inlaturarea Reginei Elisabeta de pe tron, scrie The Mirror. Asta desi platforma sociala a inchis in ultima perioada aproximativ 400 de conturi ale unor sustinatori ai Statului Islamic, potrivit sursei citate.

Contul Abu Abdullah Britani a fost printre cele inchise, insa a revenit online dupa doar cateva zile, adunand peste 1.000 de fani pe saptamana.

Contactat de jurnalistii The Mirror, cel din spatele postarilor a transmis: ”Cetatenii vostri au suportat un atac din partea SI, asa ca asteptati-va sa lovim din nou. Chiar daca asta inseamna in tarile noastre...Vestul a intrat in razboi cu noi si acum isi pune in pericol oamenii din cauza politicilor externe”.

Sa devina si femeile voastre vaduve si copiii orfani, asa cum au devenit femeile si copiii nostri. Daca asta vi se pare barbar, atunci nu aveti nicio idee ce i s-a intamplat poporului meu”, a continuat Abu Abdullah Britani.

Un alt utilizator de Twitter a sustinut ca este jihadistul John, cel care ar fi responsabil pentru decapitarea unor ostatici britanici si americani.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO