Cea mai impresionanta poveste din ultima vreme: un caine pe moarte a salvat o fetita de la inec

Ultima actualizare: 22-06-2012 23:11
Caine

Catelul unei familii a salvat de la inec fetita de sase ani, dupa ce a cazut si a disparut  intr-un rau din Washington, SUA. 

Tom si Marie Morgan din Washington se plimbau de-a lungul unui rau impreuna cu fiica lor de sase ani, Taylor, insotiti de catelul familiei, Maggie. Raul era umflat din cauza ploilor. Fetita a alergat sa arunce o piatra in apa, malul s-a rupt, iar ea a disparut in apa.

"N-am putut sa tin pasul cu ea", a spus tatal fetitei. A alergat cat a putut de repede pe marginea raului s-o prinda pe fata, iar catelul i-a luat-o inainte si a sarit in rau. Apa i-a luat pe catel si pe fata, insa Maggie a reusit sa o prinda pe micuta. Cativa zeci de metri mai incolo, a ajuns cu ea la mal. "Daca nu era Magie, ne-am fi pierdut fetita."

Un martor care a vazut totul a povestit cum "cainele a sarit dintr-o data in fata copilei si a venit cu ea la mal, tragand-o de jacheta".

Familia Morgan a primit o instiintare ca Maggie a fost nominalizata pentru un Comandament de Vitejie in cadrul politiei. Din pacate, medalia va fi acordata post-mortem.

"Am aflat luna trecuta ca Maggie are cancer si ca nu va mai fi printre noi in cateva luni. Inca nu i-am spus lui Taylor. Va fi cel mai greu lucru pe care va trebui sa-l facem. Cele doua sunt inseparabile si se iubesc mult. Iar ei ii datoram viata fiicei noastre", spune tatal fetei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO