Serviciile de informații ucrainene au prezis data la care se va încheia invazia militară rusă

Ultima actualizare: 04-05-2022 08:57
Trupe Rusia
IMAGO IMAGES

Invazia rusă va dura încă patru luni, susține Ministerul Apărării al Ucrainei, scrie Mirror.co.uk.

 

Operațiunea militară specială” a lui Vladimir Putin se va încheia probabil în septembrie, conform unor informații scurse de la serviciile secrete ucrainene.

De asemenea, un comunicat al direcției principale de informații a ministerului ucrainean, a transmis că „ocupanții” orașului-port Mariupol efectuează astăzi „curățenie generală” arzând cadavrele în trei crematorii mobile.

„Ocupanții” iau în considerare anexarea orașului și a altor teritorii capturate din sud, alături de Crimeea pentru „integrarea ulterioară în spațiul economic rusesc”, au mai transmis autăritățile ucrainene, scie Mirror.co.uk.

Acest lucru face parte dintr-un plan mai amplu cu un termen limită până în 2030, anunțat de așa-numitul „șef” al Crimeei privind politica informațională, Oleg Kryuchkov, duminică.

În cadrul integrării Mariupol, Guvernul Rusiei a dispus sigilii și ștampile pentru „administrația ocupanților” cu inscripția: „ Rusia , Republica Donbas, Mariupol, administrația militaro-civilă”.

MOD adaugă că astfel de „noi atribute” vor fi date unei liste de instituții, inclusiv pentru educație, spitale , poliție, birouri de registratură și administrație.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO