Selfie în închisoare. Cum s-au fotografiat membrii unei grupări criminale din Albania


Ultimul update: Marti 27 August 2019 17:30
Data publicarii: Marti 27 August 2019 17:11
Categorie: Stiri externe
hellbanianz

Membrii unei grupări criminale din Albania au luat în derâdere autoritățile din Marea Britanie, făcându-și selfie-uri și filmându-se în închisoare, apoi postând materialele pe rețelele sociale.

Indivizii au fost arestați după ce au dat mai multe spargeri în sud-estul Angliei, scrie Daily Mail. 

Cunoscuți drept “Șoimii”, acești hoți se află în spatele a numeroase jafuri din Londra, Kent și Surrey. Fabion Gucci Kuci și Aem Ziro Dajci, doi dintre cei cinci albanezi din gruparea Șoimilor, s-au filmat și au postat imaginile pe internet chiar din celula lor din penitenciarul Wormoowd Scrubs, în timp ce-și așteptau sentința.

Cei doi au legătură cu gruparea criminal Hellbanianz al căror motto este: “Suntem dumnezeii străzilor”. Gruparea are chiar și o pagină de Instagram, unde postează melodii și videoclipuri rap pentru a recruta noi membrii.

Kuci, unul dintre membrii grupării apare în imagini fumând înc elula sa, iar partenerul său, Dajci, este filmat în timp ce face flotări. Toate imaginile au fost surprinse și postate de pe telefoane care au fost introduse ilegal în penitenciar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO