Șeful celei mai de temut familii mafiote din New York a fost împușcat. Ce spun martorii


Ultimul update: Joi 14 Martie 2019 11:27
Data publicarii: Joi 14 Martie 2019 11:21
Categorie: Stiri externe
frank cali

Șeful unei cunoscute familii mafiote Gambino din New York a fost ucis în afara casei sale, au anunțat oamenii legii. Frank Cali, în vârstă de 53 de ani, a fost împușcat de mai multe ori, miercuri seara, și a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Autorul crimei a fugit de la locul faptei cu mașină albastră, au declarat mai mulți martori. Publicațiile din New York spun că este prima dată din 1985 când un șef al mafiei a fost ținta unei crime, scrie BBC.

Despre Gambino se spune că este una dintre cele cinci familii mafiote italiano-americane din New York.

Membrii familiei au fost văzuți cum se grăbeau în stradă, plângând lângă corpul victimei. Poliția a declarat că motivul execuției nu este încă cunoscut.

"Nu există arestări și ancheta este în desfășurare", a spus un reprezentant al poliției. 

Francesco "Franky Boy" Cali a preluat conducerea organizației de la un alt mafiot, Domenico Cefalu în 2015.

Poate că cel mai notoriu șef al familiei Gambino a fost John Gotti, care a fost condamnat în 1992 pentru 13 crime și alte infracțiuni. A murit în 2002.

Familiile mafiote Genovese, Gambino, Lucchese, Colombo și Bonanno au controlat vreme de zeci de ani crima organizată din New York.

Săptămâna trecută, Carmine Persico, fostul șef de 85 de ani al organizației Colombo, a murit după ce a fost condamnat la 33 de ani de închisoare de 139 de ani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO