Șeful agenției spațiale ruse: ”Război nuclear? Am distruge țările NATO într-o jumătate de oră”

Ultima actualizare: 09-05-2022 21:08
Melescan, rogozin, rusia, romania, avion,
Pro TV

Șeful agenției spațiale ruse Roskomos, Dmitri Rogozin, a declarat că, în cazul unui război nuclear, Rusia va distruge țările NATO într-o jumătate de oră, scrie Rzeczpospolita.

Rogozin a asigurat că distrugerea țărilor NATO în cazul unui război nuclear ar dura puțin timp, doar 30 de minute, dar Rusia nu poate permite un astfel de război, „pentru că consecințele schimbului de lovituri nucleare vor afecta starea Pământului nostru”.

Șeful Roscosmos a adăugat că războiul, pe care Putin l-a numit „operațiune militară specială”, a depășit „cu mult sensul și geografia sa inițială” și l-a numit „un război pentru adevăr și dreptul Rusiei de a exista ca stat unic și independent”.

 

Rogozin a mai declarat că țările NATO sunt în război cu Rusia. „Alianța nu a anunțat asta, dar este evident pentru toată lumea”, a spus el.

Anterior, șeful Roskomos a anunțat că agenția va părăsi Stația Spațială Internațională – iar această decizie a fost deja confirmată.

El a adăugat că restabilirea „relațiilor normale între partenerii din Stația Spațială Internațională și alte proiecte comune este posibilă doar cu ridicarea completă și necondiționată a sancțiunilor ilegale” impuse Rusiei.

 

Vezi aici cele mai recente informații despre Războiul din Ucraina | LIVE UPDATE

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO