Scrisoarea unei mame pentru colegii care si-au batut joc de fiul ei. "Poate ca daca ii stiti povestea o sa faca o diferenta"

18-01-2016 11:13


mesaj mama

O femeie din Connecticut a decis sa scrie un mesaj pentru colegii de scoala ai fiului sau, care il abuzau zi de zi.

Mama le-a explicat ca fiul ei nu isi poate controla maxilarul si nu are o coordonare foarte buna intre ochi si activitatea mainilor sale din cauza faptului ca s-a nascut prematur.

"Michael a fost nascut la doar 26 de saptamani. Cu 3 luni mai devreme de nastere. Nu sunt mama lui biologica, dar in toate celelalte aspecte sunt mama lui. Si-a petrecut primele 3 luni din viata luptandu-se sa supravietuiasca. Mama sa l-a parasit dupa alte 3 luni. A trecut prin atatea probleme de sanatate ca sa devina baiatul puternic si sanatos care este acum.

Nu a invatat sa vorbeasca pana nu a implinit 3 ani. Mersul a fost si el intarziat. Nu i-au crescut dintii pana la prima aniversare. A fost in urma cu toate, insa a iubit. Zambetul lui este in continuare cel mai bun lucru. Nu exista persoana pe care sa nu o iubeasca, in afara de cei care l-au chinuit astazi.”

Femeia ii incurajeaza pe toti colegii fiului sau sa ii respecte pe cei din jur, chiar daca nu sunt prieteni:

“Sa ii arunci scaunul, sa il faci prost, urat, sa ii spui sa stea si sa taca din gura nu este solutia. Nu trebuie sa-l placi, dar trebuie sa-l respecti. Pentru ca este un luptator si asta e doar o mica parte din povestea lui. Respecta-i pe cei din jur, nu stii niciodata prin ce au trecut.”

 

This might be long winded. I apologize for that. We all have children in our lives in some way or another, I challenge...

Posted by MaryAnn Parisi on Monday, January 11, 2016

 

Sursa: Pro TV

Tags: mesaj, mama, fiu,

VIDEO PROTVPLUS.RO