Scene incredibile in California. Noua politisti au arestat un tanar pentru ca a traversat neregulamentar strada. VIDEO

Dată publicare: 17-09-2015 18:05
Dată actualizare: 20-09-2015 07:02


politisti

Politistii americani sunt din nou criticati pentru excesul de zel pe care il au fata de persoanele de culoare. Un video publicat pe Youtube arata cum un adolescent este agresat si incatusat de 9 politisti, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis.

In prima faza, tanarul a fost oprit de un politist pentru traversare neregulamentara, care in curand a inceput sa-l agreseze si sa-l loveasca cu bastonul, sub ochii ingroziti ai martorilor, care ii cereau sa se opreasca. Tanarul se zbate si este lovit de mai multe ori peste fata si striga de durere.

Cum politistul nu reuseste sa-l imobilizeze, in ajutorul sau vin alti opt politisti, care il pun pe baiat la pamant si il incatuseaza, dupa care il urca in masina.

Incidentul ar fi avut lov in Stockton, California.

"Baiatul a fost oprit pentru traversare neregulamentara, dupa ce a coborat din autobuz, la 1 metru de trotuar. Politistul i-a spus sa ia un loc, insa tanarul a continuat sa mearga, iar politistul l-a luat de brat, iar acesta a scapat. Atunci politistul a scos bastonul si a explodat totul", se arata in descrierea video-ului publicat pe Youtube.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO