Scene dramatice pe o arena din Madrid. Un toreador este aruncat in aer de taur, apoi strapuns cu coarnele in gat. VIDEO

Ultima actualizare: 06-04-2017 07:08
toreador

Un tanar toreador se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost strapuns de coarnele unui taur urias in gat, obraz si limba, in turneul lui de debut.

Daniel García Navarrete, 23 de ani, a fost perforat de cateva ori de coarnele taurului de 500 de kilograme, pe cea mai mare arena din Spania, Las Ventas, din Madrid. 10.000 de spectatori au privit cu groaza atacul brutal al taurului, in timp ce tanarul teroador urla de durere, relateza Daily Mail.

Toreadorul a fost dus de urgenta la spital, intr-o stare deplorabila, medicii anuntand ca a fost perforat de patru ori - de cate doua ori in gat si maxilar. Una din rani este foarte adanca, cornul spargandu-i cerul gurii, dupa care i-a sfartecat baza limbii. Tanarul are si alte leziuni dupa "confruntarea" cu taurul: nerv sciatic zdrobit, fractura de clavicula si leziuni musculare.

Clipurile socante surprinse cu telefoanele de cativa spectatori arata cum tanarul a fost lovit si aruncat in aer, iar cand a aterizat la pamant, animalul s-a repezit asupra lui.

Navarrete era la prima reprezentatie a sa pe o arena mare. Medicii spun ca a avut noroc, pentru ca, de obicei, din astfel de confruntari brutale toreadorii nu scapa cu viata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO