Scandal la un liceu din SUA. Un elev a fost bătut cu pumnii de antrenor de fotbal


Ultimul update: Miercuri 06 Februarie 2019 13:48
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019 13:47
Categorie: Stiri externe

Scandal la un liceu din Atlanta, după ce antrenorul echipei de fotbal a şcolii, care supraveghea elevii într-o sală de clasă, l-a bătut cu pumnii pe unul dintre ei.

Susţine că a vrut să-l "disciplineze" pentru că a făcut scandal şi a aruncat cu un pupitru în clasă...

Imaginile filmate cu telefonul mobil, în care se vede cum un antrenor de fotbal de la echipa școlii lovește sălbatic, cu pumnii, un elev din clasă, sunt greu de privit. Mai ales de bunica băiatului de 14 ani, care are si custodia lui legală. Fața agresorului este acoperită pentru că cel puţin deocamdată nu a fost acuzat.

Mama le-a arătat reporterilor documente medicale din care, spune ea, reiese ca loviturile i-au provocat adolescentului o comoție.

Antrenorul de fotbal supraveghea elevii la o oră de engleză, de la care lipsea profesorul titular. Înaintea aşa-zisei "corecții", in imagini se vede că baiatul aruncă cu un scaun în sala de clasă. Dar, spune bunica, elevul se infuriase pentru că antrenorul ar fi făcut o glumă deplasată la adresa lui, care facea referire și la mama adolescentului, decedată recent.

Potrivit familiei, elevul a avut si probleme psihice, dar a primit tratament, iar cadrele didactice de la școala unde învață cunosc situația.

VIDEO PROTVPLUS.RO