Scandal în SUA. Câțiva polițiști amenință cu arma un bărbat de culoare care strânge gunoiul

Dată publicare: 07-03-2019 15:24
Dată actualizare: 07-03-2019 15:32


scandal in SUA

O înregistrare video realizată în Colorado a ajuns virală, după ce mai mulți polițiști au fost filmați când amenințau cu armele un bărbat de culoare care ... strângea gunoiul.

Potrivit ABC News, bărbatul susținea că se află pe proprietatea sa și avea în mână un instrument special de colectare a deșeurilor - o bară de metal cu 3 clești acționați mecanic.

”Sunteți pe proprietatea mea cu armele în mâini, amenințând că mă veți împușca, pentru că adun gunoaiele”, spune bărbatul în clipul video de 16 minute, postat pe Youtube.

Un ofițer al departamentului de poliție Boulder a observat un bărbat care stătea într-o arie parțial închisă, în spatele unui semn cu Proprietate Privată, și a inițiat un contact cu acest bărbat pentru a afla dacă îi era permis să se afle pe acea proprietate”, spune și poliția într-un comunicat.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, i-a arătat polițistului un act de identitate și i-a spus că locuiește acolo. Însă după ce polițistul l-a reținut pentru mai multe detalii, bărbatul s-a enervat, iar vecinul său a început să filmeze incidentul cu telefonul.

Polițistul a transmis prin stație că un bărbat nu este ”cooperant și că nu dorește să lase jos un obiect contondent”, solicitând întăriri.

În câteva minute, la fața locului au ajuns mai mulți polițiști, după cum se vede și în înregistrarea video.

Departamentul de Poliție Boulder din Colorado a anunțat că efectuează o anchetă internă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: ABC News


VIDEO PROTVPLUS.RO