S-au reintalnit dupa 40 de ani. Santana si-a gasit fostul tobosar pe strazi, traind in saracie.VIDEO

Ultima actualizare: 25-12-2013 09:11
Santana si Marcus Malone

Carlos Santana a avut o surpriza extrem de mare dupa ce l-a gasit pe strazi, traind in saracie, pe fostul sau tobosar Marcus Malone - dupa mai bine de 40 de ani de cand cantasera impreuna ultima data.

Aceasta intalnire impresionanta a avut loc datorita unui reporter de la un radio din Oakland, California, care l-a descoperit pe Malone in timp ce facea un reportaj despre depozitele ilegale de gunoaie pentru postul KRON4.

Conform Daily Mail, cand reporterul a vorbit prima data cu Malone, acesta scormonea prin gunoaie. La inceput, fostul artist - care acum arata neingrijit, poarta o barba si haine vechi pe el - i-a povestit ca a avut norocul la un moment dat sa gaseasca 800 de dolari intr-o pereche de jeansi aruncati. Apoi, i-a povestit ca pe vremuri era compozitor si a cantat chiar si cu Carlos Santana, facand parte din componenta originala a celebrei trupe.

Asa cum s-a dovedit ulterior, omul spunea adevarul. Tobosarul care pe vremuri era supranumit Marcus Magnificul a facut parte din trupa Santana Blues Band pana in anul 1968. Drumurile celor doi artisti s-a despartit in urma cu aproximativ 40 de ani, dupa ce Malone a fost condamnat pentru crima si trimis in inchisoarea San Quentin. Dupa eliberare, Malone nu a putut sa mai gaseasca un loc de munca si sa-si revina, astfel ca a ajuns un om al strazii.

Intre timp, Carlos Santana dadea lovitura dupa concertul de la Woodstock, care ii aducea recunoasterea pe plan mondial. In 1998, Santana (fara Malone) a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame, iar talentatul chitarist a vandut 15 milioane de copii ale albumului "Supernatural" in anii 2000.

Dupa ce reportajul lui Robert despre Malone a fost difuzat pe 9 decembrie, Santana si-a rugat managerul sa ia legatura cu jurnalistul prin intermediul Facebook ca sa-l roage sa organizeze o intalnire. In inregistrarea video care a fost postata pe Youtube se vede uimirea imensa a fostului tobosar cand il vede pe Santana iesind dintr-un Ford negru.

"Frate, nici nu stii cat de mult m-am rugat ca sa te vad din nou", a spus Malone.

"Este o onoare sa fiu langa tine, omule. Intotdeauna o sa ai un loc langa inima mea", i-a raspuns Santana.

Deocamdata nu se stie exact daca Santana intentioneaza s-si ajute vechiul prieten, insa in inregistrarea video se aude cum ii spune lui Malone ca ar vrea sa reia legatura cu el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO