S-a căsătorit cu un bărbat cu 48 de ani mai mare cunoscut pe Facebook. Ce spune despre relație


Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 11:13
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019 11:04
Categorie: Stiri externe
Loire de Fales

O tânără de 23 de ani, care s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape cinci decenii mai în vârstă, spune că trăiește o poveste reală de dragoste, respingând criticile celor care au catalogat-o drept ”mireasă comandată pe internet”.

Loire de Fales, 23 de ani, din Filipine, și Thomas Grieg, 71 de ani, din Marea Britanie, s-au cunoscut cu câțiva ani, pe Facebook. După câteva luni, el a vizitat-o în țara natala. A urmat căsătoria și acum au și o fetiță de 2 ani, relatează unilad.co.uk.

Pentru Thomas a fost dragoste la prima vedere, dar Loire spune că la început a fost atrasă doar de felul în care comunicau. Dar, treptat, a venit și dragostea și tânăra susține că relația lor este perfectă. 

”Oamenii spun că sunt sunt mireasă comandată pe internet, că soțul meu și-a cumpărat o soție tânără... Pentru noi însă vârsta este doar o cifră.

La început, familia mea era oripilată că am așa un iubit, însă acum sunt toți liniștitți, pentru că văd cât sunt de fericită”, spune tânăra femeie.

Loire încă locuiește în Filipine, dar Thomas își vizitează familia 5 luni pe an. În restul timpului, cei doi au o relație la distanță.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Unilad

Fotografia a stârnit indignare pe Instagram. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi. GALERIE FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO