Reţea de falsificatori, destructurată în Bulgaria. De ce foloseau un paşaport cu fotografia lui Sylvester Stallone

29-01-2021 20:35


Sylvester Stallone

Autorităţile bulgare au dezmembrat o reţea infracţională specializată în falsificarea de documente şi bancnote.

Falsificatorii îşi promovau calitatea activităţii arătând un paşaport bulgar fals cu fotografia actorului american Sylvester Stallone, informează vineri Reuters.

Procurorii au acuzat vineri patru bulgari suspectaţi de apartenenţă la o reţea de criminalitate organizată şi distribuirea de documente bulgare şi de euro şi dolari falşi în Bulgaria.

Cei patru au fost arestaţi după găsirea unor echipamente de printat şi de produs bancnote şi documente false în urma a 30 de percheziţii din Bulgaria, în cadrul unei operaţiuni comune cu Europol şi cu Serviciul Secret american.

În timpul percheziţionării unui apartament din Plovdiv (sudul Bulgariei), poliţia bulgară a capturat un număr mare de bancnote false de euro şi dolari, precum şi de cărţi de identitate şi permise de conducere auto false.

''De asemenea, ofiţerii au confiscat un paşaport fals cu fotografia unui faimos actor american, document care era folosit ca mostră pentru a le dovedi clienţilor calitatea ridicată a producţiei lor false'', au explicat procurorii bulgari într-un comunicat.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO