Regizorul Tony Scott nu era bolnav de cancer: motivul sinuciderii, un mister. Declaratiile familiei

Ultima actualizare: 01-10-2012 05:38
Tony Scott

Primele zvonuri privind motivul sinuciderii regizorului Tony Scott vorbeau despre o boala incurabila de care ar fi suferit acesta. Acum, TMZ si Deadline Hollywood aduc ipoteze contradictorii.

Sotia lui Scott, Donna, a declarat pentru TMZ ca sotul ei nu suferea de cancer, asa cum scrisesera anterior publicatiile ABC News si New York Post.

Declaratia ei este sustinuta si de primele rezultate ale autopsiei, care arata ca barbatul in varsta de 68 de ani nu era bolnav de cancer. Prin urmare, motivul sinuciderii sale ramane in continuare un mister.

Tony Scott, devenit cunoscut in special datorita succesului filmului Top Gun, avea o avere de peste 2 miliarde de dolari.

In vara aceasta el fusese internat in spital pentru o operatie la sold, insa atunci au aparut zvonuri potrivit carora ar fi suferit din nou de cancer la creier, dupa ce invinsese mai de mult aceasta boala.

Tony Scott s-a sinucis luni, aruncandu-se de pe un pod, in golful Los Angeles.

Politistii au gasit in masina sa un bilet cu datele de contact ale sotiei si prietenilor, iar in biroul lui un bilet de adio, insa continutul acestuia nu a fost inca facut public.

Tony era co-proprietarul casei de productii Scott Free Productions, alaturi de fratele sau mai mare, celebrul regizor Sir Ridley Scott.

El planuia sa realizeze o continuare a filmului Top Gun, care urma sa fie lansata in anul 2014.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO