Recomandările caselor de modă din Franța pentru sezonul toamnă-iarnă 2021

Dată publicare: 09-03-2021 07:52
Dată actualizare: 09-03-2021 09:25


Rochii cu paiete sau ţinute "animal print". Asta recomandă pentru următorul sezon toamnă-iarnă casa de modă "Lanvin" cea mai veche din Franța.

În schimb, casa "Dior" s-a inspirat de această dată din basme. Iar designerul Schiaparelli a uimit cu bijuteriile opulente din aur.

Casa de modă Lanvin a pus în scenă o petrecere pentru a prezenta noua colecţie. Puse pe distracţie, manechinele dansează într-un hotel de lux din Franţa. Îmbrăcate cu rochii sclipitoare, unele fără bretele, altele asortate cu topuri din pene, modelele emană bună dispoziţie. Din peisaj nu au lipsit celebrele genţi cu logo-ul casei de modă.

O secţiune aparte a fost dedicată ţinutelor cu imprimeu leopard: poşete, pantofi, paltoane, rochii și genți, toate purtate de manechinele care s-au strâns în toaleta unui club de noapte. Acolo au dat peste invitata specială a casei Lanvin - cântăreaţa Eve.

Iar ... colecţia masculină a inclus costume supradimensionate, în culori vii. În viziunea casei Lanvin, sacourile se poartă peste tricouri, pentru o notă mai casual.

Casa Dior a schimbat registrul, noua colecţie vestimentară fiind inspirată din basme.

Prezentarea a fost filmată fără public, la Versailles, în renumita Sală a Oglinzilor. Au ieşit în evidenţă rochiile din piele, cu mâneci bufante, mantiile cu glugă, așa cum purta Scufiţa Roşie, precum şi ţinutele inspirate din Alice în Ţara Minunilor.

În schimb, designerul Schiaparelli mizează pe opulenţă.

Hainele prezentate au fost în principal monocrome, pentru a le permite accesoriilor să iasă în evidenţă. Atracţia colecţiei a fost o salopetă din denim, cu nasturi aurii pe spate.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO