Rapite si supuse ritualurilor de magie neagra. Ce li se intampla unor tinere cand ajungeau in Anglia

30-10-2012 10:34

arestare

Un traficant de carne vie din Nigeria, care se folosea de practici oculte ca sa atraga copii pe care ii folosea apoi ca sclavi sexuali, a fost condamnat duminica la 20 de ani de inchisoare.

Osezua Osolase, in varsta de 42 de ani, pacalea adolescentele orfane din Nigeria sa vina in Marea Britanie, in schimbul promisiunii pentru o viata mai buna.

Odata ajunse acolo, acestea erau abuzate sexual, violate si supuse unor ritualuri voodoo de catre o retea de traficanti de copii, potrivit Daily Mail.

Osolase, unul din capii retelei de milioane de dolari, se folosea de ritualuri “juju” pentru a-si controla victimele. Acest tip de magie neagra este foarte popular in Africa de Vest si consta in prepararea unor potiuni din diverse ierburi.

Nigerianul le spunea adolescentelor ca vor muri sau ca vor ramane infertile, daca incearca sa scape sau sa spuna cuiva despre cele intamplate. Odata ajunse in Anglia, fetelor li se spunea ca trebuie sa se prostitueze.

In timpul procesului, a reiesit ca Osolase a violat-o pe una din tinere, desi acesta era infectat cu HIV. Judecatorul a descris situatia ca fiind una agravanta.

Nigerianul a fost condamnat pentru cinci capete de acuzare de trafic sexual, unul de viol si unul de molestare de minori.

Fetele abuzate erau in varsta de 14, 16 si 17 ani si toate trei au indurat ritualuri “juju”, unul dintre ele condus de Osolase insusi. Una dintre acestea se temea chiar ca ar putea fi dusa intr-o alta tara si folosita ca sacrificiu uman.

La casa lui Osolase din Kent, detectivii au descoperit dovezi despre existenta unui numar de 28 de victime, care au fost rapite si aduse in Marea Britanie in decurs de 14 luni, aducandu-i nigerianului castiguri de 1,5 milioane de lire.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO