Rămășițele unui luptător de MMA găsite de un bărbat care căuta coarne de cerb

Ultima actualizare: 30-12-2021 16:05
luptator
Mystery of the Missing Fighter!/ Facebook

Poliția din Branson, Missouri, a identificat rămășițele lui David Koenig, un luptător amator de MMA, care a fost dispărut în urmă cu doi ani, relatează CNN.

Rămășițele acestuia au fost găsite săptămâna trecută, în pădure, de un bărbat care căuta coarne de cerb, au anunțat polițiștii din Branson, într-un comunicat.

Anchetatorii au găsit în zonă unele dintre bunurile personale ale bărbatului, iar un medic stomatolog a confirmat că este vorba de Koenig, care avea 25 de ani atunci când a dispărut.

Koenig a fost văzut ultima dată pe data de 8 februarie 2020 și a fost dat dispărut în luna martie.

Suntem devastați”, a spus mama lui, Tracy Koenig, într-o declarație pentru CNN.

Deși Dave a dispărut de 22 de luni, asta nu ușurează lucrurile. Ceea ce simțim acum este doar o durere de nedescris”, a mai spus ea.

Mama acestuia se teme că fiul ei a fost ucis, însă până acum nu se știe dacă era singur când s-a întâmplat nenorocirea.

Medicul legist nu a găsit nicio traumă în timpul primei examinări și nicio dovadă că tânărul ar fi fost victima unui act violent. Însă, cauza morții nu a fost încă stabilită.

După ce Koenig a fost dat dispărut, poliția din Branson l-a căutat intens. Au fost făcute chiar și săpături în mai multe zone.

Mama lui Koenig a făcut chiar și un grup pe Facebook unde a organizat căutări pentru fiul ei și a împărtășit informații despre caz.

Apropiații îl descriu pe David ca fiind un om mare cu o inimă și mai mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO