Printul William si Kate Middleton, intalnire emotionanta in vizita din India. Cum i-a cucerit un baietel de 3 ani


Ultimul update: Sambata 16 Aprilie 2016 07:00
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2016 13:14
Categorie: Stiri externe

Cu gandul la copiii lor lasati acasa, printul William si sotia lui Kate, aflati in cea de-a patra zi a vizitei in India, s-au lasat cuceriti de un baietel de 3 ani.

Foarte dezinvolt, copilul a dansat in fata lor si apoi a tinut mortis sa-i calce pe picior, spre amuzamentul celor doi oaspeti de seama.

In cea de-a patra zi a turneului indian, William si Kate au fost pentru cateva ore suveranii animalelor. In haine comode, ducele si ducesa de Cambridge au vizitat parcul national Kaziranga din nord-estul Indiei, zona faimoasa pentru rezervatiile de rinoceri si plantatiile de tei.

Inaintea acestui mini-safari, William si Kate au fost oaspetii de onoare la ceremonii prilejuite de un festival al primaverii.

Dansatori traditionali i-au salutat in ritmul tobelor si al tambalelor.

Fara pic de efort, un baietel de 3 ani a furat insa spectacolul. Deloc intimidat de faptul ca era in prezenta unor membri de seama ai familiei regale britanice, copilul a executat cu mult aplomb dansul, chit ca initial era ispitit sa stea lipit de mama lui.

Kate si William l-au placut imediat pe baietel si au dorit sa... aprofundeze prietenia. Au ras din toata inima cand copilul a incercat sa-i calce pe picior pe amandoi.

Cuplul princiar i-a lasat acasa pe George si Charlotte, din cauza programului extrem de incarcat al turneului indian, care comaseaza 22 de evenimente in decurs de 7 zile.

 

 

Omagiul adus de printul William reginei Elisabeta a II-a.
Printul William si Kate Middleton, in vizita in India. Rochia Ducesei i-a creat probleme in timpul unui moment de reculegere
VIDEO PROTVPLUS.RO