Prinţul Andrew a renunțat la îndatoririle publice, în urma scandalului Epstein


Ultimul update: Miercuri 20 Noiembrie 2019 22:53
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019 22:44
Categorie: Stiri externe
printul andrew

Prinţul Andrew, al cărui nume a fost implicat în afacerea Epstein, a anunţat că renunţă la îndatoririle publice, ca urmare a „perturbărilor majore” provocate activităţilor familiei regale de asocierea cu omul de afaceri american.

Prinţul Andrew, al doilea fiu al reginei Angliei, Elisabeta a II-a, a menţionat într-un comunicat că renunţă la îndatoririle publice pentru „viitorul previzibil” şi că a obţinut permisiunea mamei sale în acest sens.

„Desigur, sunt dispus să ajut toate agenţiile de aplicare a legii în anchetele lor, dacă va fi necesar”, a adăugat prinţul.

Virginia Roberts, una din reclamantele din afacerea Epstein, a afirmat că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew la Londra, în 2001, pe când avea 17 ani, apoi în alte două rânduri la New York şi pe insula privată a omului de afaceri american din Caraibe.

Într-un interviu acordat BBC difuzat săptămâna trecută, prinţul Andrew a afirmat că nu-şi aminteşte să se fi întâlnit cu Roberts.

Jeffrey Epstein a murit pe 10 august în celula sa din închisoarea newyorkeză în care era încarcerat, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurătoare. 

Palatul Buckingham a dezminţit în mai multe rânduri orice comportament inadecvat din partea prinţului Andrew.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO