Prince parea sa fi fost mort de peste 6 ore atunci cand a fost descoperit. Dezvaluirile facute de un paramedic

22-05-2016 12:31

Prince

Cantaretul american Prince parea sa fi fost mort de peste sase ore atunci cand a fost descoperit intr-un lift din resedinta sa din Paisley Park, la 21 aprilie, a relatat revista Star Tribune, citata de Daily Mail.

Detaliile aparute cu privire la ultima zi din viata artistului sugereaza ca au existat mai multe incercari disperate de a-l salva. Rezultatele autopsiei sunt inca asteptate, potrivit Agerpres.

Potrivit relatarilor, un membru al staff-ului lui Prince a sunat-o la 20 aprilie pe fosta managera a acestuia, Phaedra Ellis-Lamkins, pentru a-i cere sfatul, dupa ce starea de sanatate a starului se deteriorase ca urmare a unui supradoze de opiacee, a indicat o sursa pentru Star Tribune.

Aceasta a cerut ajutorul unui specialist in dependenta de opioide, Dr. Howard Kornfeld, cu mai putin de 12 ore inainte de moartea artistului.

Prince a primit, de asemenea, tratament intravenos la un spital local si a fost consultat de un medic la Paisley Park, cu o zi inainte de a muri, au declarat surse pentru Star Tribune.

Potrivit aceleiasi publicatii, un paramedic care a raspuns la apelul de urgenta 911 a declarat membrilor personalului si autoritatilor ca Prince parea sa fi fost mort de peste sase ore atunci cand a fost descoperit intr-un lift din resedinta sa la ora 9.43 a.m., in ziua de 21 aprilie.
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO