Președintele Chinei a cerut armatei să fie pregătită pentru război. VIDEO

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Într-un discurs pe care l-a ținut în fața armatei, pe 4 ianuarie, președintele Chinei Xi Jinping le-a cerut soldaților să fie pregătiți pentru război.

Potrivit Daily Star, în filmarea care a fost făcută în Teatrul Central de Comandă, peste 7000 de chinezi au ascultat ordinele lui Jinping.

În această înregistrare video se poate vedea și cât de mare și puternică este armata chineză, la acest eveniment participând peste 300 de vehicule militare.

”Iată ordinele mele: militari de la toate nivelurile ar trebui să își întărească antrenamentele militare și pregătirea pentru război.

Armata ar trebui să continue să implementeze actualele exerciții în condiții de luptă și să continue să conducă antrenamente stricte în concordanță cu Scopul Pregătirii și Evaluării Militare” - a spus Xi Jinping, potrivit Daily Star.

Această înregistrare apare în condițiile în care în toată lumea există o îngrijorare din cauza pregătirilor nucleare ale Coreei de Nord.

Recent, liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a îndemnat Coreea de Nord să producă în masă focoase nucleare și rachete balistice.

Într-un mesaj de Anul Nou, el a avertizat comunitatea internațională și - în special SUA - că „butonul nuclear” e pe biroul său.

În replică, liderul de la Casa Albă a reacționat într-o postare pe contul său de Twitter, afirmând că „are un buton mai mare și mai puternic”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO