Povestea tinerei care ”este alergică la întâlniri”. Ce pățește dacă iese din casă

17-06-2019 13:44


Povestea tinerei care ”este alergică la întâlniri”. Ce pățește dacă iese din casă

O femeie care suferă de o boală rară a pielii este alergică la orice, de la praf, la deodorant sau parfum. Mai mult, tânăra nu poate sta afară mai mult de 10 minute, fără ca eczema să o deranjeze. 

Laura Weaver, în vârstă de 24 de ani, nu a avut niciodată parte de o cină romantică la un restaurant și nici nu a plecat vreodată în vreo excursie cu un băiat.

Tânăra suferă de o eczemă atipică, ceea ce înseamnă că iubitul ei, James Hill, în vârstă de 35 de ani, nu îi poate cumpăra flori sau parfum. Chiar și gătitul pentru ea ar putea fi un dezastru.

Cu toate acestea James nu și-a abandonat niciodată iubita și încearcă să o ajute cât poate, mai ales cu treburile casei, pentru a o feri de praf.

Însă Laura își poate ține iubitul în brațe numai dacă acesta nu a folosit niciun fel de deodorant sau de parfum. „Mi-a afectat viața în toate felurile posibile. Dacă ar fi să ieșim, trebuie să ne gândim foarte bine unde vrem să mâncam. Și ieșirile în gașcă ar putea reprezenta o problemă, pentru că fumul sau deodorantul îmi fac rău”, potrivit Metro

Laura s-a născut cu această boală și și-a petrecut întreaga viață folosint șapte tipuri diferite de cremă. Este nevoită să își cumpere lunar pijama și așternuturi pentru că altfel, pielea i-ar fi afectată și mai mult.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

Tags: boala, rara, piele, eczema,

VIDEO PROTVPLUS.RO