"Pilotul a disparut!", anuntul care a panicat un intreg avion. Finalul i-a facut pe toti sa rada


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 07:27
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2011 10:40
Categorie: Stiri externe

Un pilot a provocat groaza in timpul unui zbor, dupa ce s-a blocat accidental in toaleta si a trimis un pasager cu un accent strain ciudat sa ceara ajutorul echipajului.

Capitanul unei curse a Chatauqua Airlines a fost presat de necesitatile fiziologice cu putin timp inainte de a ateriza si s-a dus de urgenta la baie.

Numai ca in momentul in care a vrut sa se intoarca la locul sau, a constatat ca usa se blocase.

A inceput sa strige dupa ajutor, sa loveasca in usa si a fost auzit de pasagerul care avea cel mai apropiat loc de toaleta. Acesta a aflat repede ce s-a intamplat si s-a dus sa alerteze echipajul.

Insa, cand i-a auzit accentul, copilotul a refuzat sa-i deschida cabina. Mai mult, a anuntat prin statia radio o posibila amenintare terorista la turnul de control de pe aeroportul LaGuardia, din New York.

In mesajul sau disperat, copilotul a spus: “Capitanul a disparut, iar cineva cu un accent strain incearca sa intre in cabina de pilotaj”. Chiar si dupa bunul samaritean a explicat ce s-a intamplat, copilotul a continuat sa fie neincrezator si a refuzat sa-i deschida usa cabinei.

Criza a fost depasita cand capitanul a reusit sa forteze usa si s-a intors la cabina. A explicat ce s-a intamplat, insa era deja prea tarziu: trupele antitero intrasera deja in actiune.

Operatiunea a fost anulata in momentul in care capitanul a intervenit si a anuntat ca a fost vorba de o neintelegere.

Incidentul jenant s-a petrecut la bordul unui avion care face curse zilnice intre New York si Asheville, North Carolina.

Semiluna infipta in mare. Proiectul arhitectural revolutionar care va lua fata Dubaiului
 

Descoperirea uimitoare care ne va arata cum traiau stramosii nostri acum doua milioane de ani

VIDEO PROTVPLUS.RO