Petitia cu un milion de semnaturi pentru ridicarea suspendarii lui Jeremy Clarkson, adusa cu un TANC la sediul BBC

20-03-2015 17:06


Jeremy Clarkson

Un tanc condus de un barbat imbracat ca celebrul Stig a putut fi vazut vineri pe strazile Londrei relateaza The Indepedent.

Tancul a fost folosit de oamenii din spatele site-ului Guido Falkes pentru a duce la sediul BBC din Londra o petitie cu aproape un milion de semnaturi prin care se cere ca prezentatorului emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson sa i se anuleze suspendarea. Acesta a fost suspendat saptamana trecuta in urma unei dispute cu un producator al postului.

Potrivit presei britanice, politia londoneza a avertizat echipa din spatele acestei campanii dupa ce unii trecatori s-au alarmat la vederea tancului pe strazi.

Dupa ce renumitul prezentator l-ar fi lovit cu pumnul pe producator TV, intr-o altercatie care ar fi avut loc din cauza lipsei serviciilor de catering, show-ul a fost sistat, desi mai erau doar trei episoade din sezon. Colegii lui Clarkson au refuzat sa filmeze in lipsa acestuia.

Scandalul s-a simtit si in audiente. Duminica, postul public din Marea Britanie a difuzat in locul Top Gear o reluare a unui documentar despre Fortele Armate Britanice care a fost urmarit de 1,3 milioane de persoane, fata de 5,1 milioane de telespectatori cat a strans ultima editie a emisiunii Top Gear.
 

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO