Pentru ce suma poti ajunge vecin cu Donald Trump. Apartamentele din luxosul Trump Tower sunt mai populare ca oricand


Ultimul update: Vineri 15 Aprilie 2016 07:29
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016 07:41
Categorie: Stiri externe

Va tenteaza ideea de a fi vecinii lui Donald Trump? Dorinta vi se poate in deplini rapid, daca dispuneti de cateva milioane de dolari sau, pentru cei mai pretentiosi, de cateva zeci de milioane.

18 apartamente sunt la vanzare in faimosul Trump Tower, a carui popularitate a crescut de cand Donald Trump a intrat in cursa pentru nominalizarea partidului Republican. Bine ati venit in Trump Tower, adevarata "perla a coroanei" pentru imperiul imobiliar al lui Donald Trump. Magnatul si familia lui ocupa ultimele trei etaje ale impozantei cladiri de langa Central Park.

Cateva etaje mai jos, o locuinta mai "modesta" a fost scoasa recent la vanzare. Pretul de pornire: 23 de milioane de dolari. Pe langa luxul evident, o asemenea proprietate garanteaza vecini de milioane.

Vanessa Yurkevich, corespondent CNN Money: "Care sunt sansele sa il intalnesc pe Donald Trump daca ma mut aici?"

Adam Vanderbook, agent imobiliar: "Nu poti sti niciodata. Te poti intalni cu tot felul de oameni prin lifturile acestei cladiri: celebritati precum Cristiano Ronaldo, Bruce Willis sau Andrew Lloyd Webber."

Anuntul ca Trump va incerca sa obtina nominalizarea republicana a readus Trump Tower in lumina reflectoarelor.

Vanessa Yurkevich, corespondent CNN Money: "S-au inmultit numarul celor interesati de un astfel de apartament de cand Donald Trump si-a anuntat candidatura?"

Adam Vanderbook, agent imobiliar: "Da, am primit ceva mai multe telefoane. Cladirea in sine a inceput sa suscite interes. Oamenii vor sa vada cam ce apartamente sunt disponibile."

In total, 18 locuinte din Trump Tower isi cauta stapan. Dintre cele mai "accesibile" este acest apartament cu doua dormitoare si doua bai, scos la vanzare cu trei milioane si jumatate de dolari.

Vanessa Yurkevich, corespondent CNN Money: "Multi dintre cei care il sustin pe Donald Trump isi argumenteaza alegerea dand exemplu uluitoarele lui proprietati si succesul in afaceri. Putem vorbi de succes in domeniul imobiliar?"

Giampiero Rispo, analist: "Nu neaparat. Trump Tower a fost un proiect de succes datorita amplasarii. Cu alte proiecte, nu s-a descurcat atat de bine."

17 edificii din New York poarta numele lui Trump. Doar cateva se afla insa in proprietatea lui, restul folosesc de numele Trump pentru publicitate.

Giampiero Rispo, analist: "Donald Trump este un tip inteligent. Este un maestru in marketing. Oameni din toata lumea ii urmeaza indemnurile. Donald Trump este un brand pe care oamenii il cumpara."

Proprietatile din New York i-au adus lui Trump, in ultimul an si jumatate, venituri de aproape 75 de milioane de dolari, din chirii si vanzari.

VIDEO PROTVPLUS.RO