Pentru a evita gafele, s-a lansat ghidul de comportament la nunta regala

Ultima actualizare: 15-05-2012 07:29

Culoarea alba e rezervata doar miresei, aveti grija sa nu sune telefonul mobil si cum tineti ceasca de ceai... Pentru a evita orice atentat la eticheta, presa britanica a publicat un ghid de 22 de pagini pentru cei 1.900 de invitati la nunta lui William.

Felul in care va arata rochia de mireasa ramane un secret pazit cu strasnicie, asa ca speculatiile se invart acum in jurul podoabelor pentru cap. Florile ar putea fi alternativa la una din faimoasele diademe regale. Intre timp, au mai aparut detalii si in privinta listei invitatilor.

In timp ce pregatirile pentru nunta ce va avea loc pe 29 aprilie sunt in plina desfasurare, William si Kate se bucura de ultimele aparitii in public ca logodnici.

Dupa ce au facut tot felul de speculatii in privinta rochiei de mireasa, specialistii, dar si cei mai putin avizati isi dau cu parerea in privinta coafurii viitoarei printese si mai ales a podoabelor pe care le va avea prinse in par. Mai ales ca, scriu jurnalistii de la Daily Mail, diademele cu aur si nestemate ale casei regale nu sunt chiar pe gustul viitoarei printese.

Lady Di a purtat la nunta ei, in 1981, o astfel de podoaba, insa una aleasa din randul bijuteriilor familiei sale, Spencer.

Kate ar putea sa urmeze si exemplul matusii lui William, Sarah Ferguson, care, in catedrala, in timpul ceremoniei, a avut o cununa de flori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO