Patru pompieri au fost impuscati la un incendiu in SUA. Doi dintre ei au murit. VIDEO


Ultimul update: Vineri 28 Decembrie 2012 07:20
Data publicarii: Marti 25 Decembrie 2012 12:36
Categorie: Stiri externe
Pompieri

Incidentul a avut loc luni dimineata in oraselul Webster din statul New York.

"O persoana a deschis focul spre pompieri in momentul in care acestia au venit pentru stingerea unui incendiu", a declarat Rob Boutillier, seful pompierilor din Webster.

Focurile de arma au durat cateva ore, iar pompierii nu au putut stinge incendiul. Incendiul izbucnise la doua cladiri din aceasta localitate.

Autorul atacului armat este un barbat condamnat pentru crima care a inscenat un incendiu pentru a deschide focul, dupa care s-a sinucis, informeaza CNN, potrivit Mediafax.

Anchetatorii cred ca William Spengler, in varsta de 62 de ani, a declansat incendiul la o masina si la o locuinta, a chemat pompierii si a deschis focul spre acestia.

Doi pompieri au fost ucisi, iar alti doi au fost raniti in atacul armat. Unul dintre pompierii ucisi, locotenentul Michael Chiapperini, primise distinctia "Pompierul anului" acum doua saptamani.

Focurile de arma spre echipajele pompierilor au durat cateva ore, blocand eforturile de stingere a incendiului, care s-a extins si a distrus sapte locuinte. William Spengler a fost gasit mort dupa ce s-a impuscat singur in cap. Barbatul fusese condamnat in 1981 pentru uciderea propriei bunici si fusese eliberat conditionat.

Sursa: Maria Apostol

Un soldat al fortei de pace ONU din Darfur si-a ucis trei colegi, apoi s-a sinucis
Detaliile atacului armat din SUA. Trei persoane ucise in fata unei biserici din Pennsylvania
Patru morti intr-un atac armat in SUA. Dispecer:
VIDEO PROTVPLUS.RO