Parinti a 16 copii, ciuruiti de gloante! Hotii ii credeau foarte bogati!

Dată publicare: 20-07-2009 00:00
Dată actualizare: 21-08-2012 17:01


Doi soti care aveau in grija 16 copii - 12 dintre ei, adoptati - au fost gasiti, in urma cu doua saptamani, ciuruiti de gloante. Talharii i-au executat cu sange rece si au rascolit prin casa, dupa bani. N-au plecat decat cu un pumn de bijuterii.

 

 

La doua saptamani de la crima comisa intr-o comunitate linistita din Florida, SUA, autoritatile sustin ca au gasit toate persoanele implicate in acest caz.

Opt indivizi au ajuns in arestul politiei. Se pare ca fac parte dintr-o banda de hoti. Trei dintre suspecti au patruns in locuinta si i-au executat pe cei doi soti.

In casa n-au dat, insa, decat peste un seif in care se aflau cateva bijuterii fara prea mare valoare, pasapoartele victimelor si medicamente pentru copii. De altfel, politistii au gasit pana si respectivul seif, ingropat in curtea unei femei, care, de asemenea, a luat parte la jaf. 

Familia  - formata din cei patru copii naturali ai sotilor si alti 12 adoptati, toti cu dizabilitati - ramane acum in grija celei mai mari fete a cuplului, in varsta de 26 de ani.


Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO