Pantofi cu toc de 13 cm pentru fetite de 6 ani. Parintii din Marea Britanie, revoltati

30-09-2011 14:38

Priceless Shoes

Un magazin din Marea Britanie care a scos spre comercializare pantofi cu toc stiletto destinati fetitelor de 6 ani este in centrul unui scandal mediatic in Regat.

Sarah Shafi, in varsta de 43 de ani, a descoperit „creatia” pe rafturile unui magazin Priceless Shoes, in timp ce isi facea cumparaturile cu fiica ei, in varsta de 7 ani.

„Arata ca incaltarile pe care le-ar purta o dansatoare exotica. Este dezgustator. (...) Erau redusi de la 16 la 7 lire sterline. Erau marimea 1, asa ca, banuiesc, sunt destinati fetelor de 6 pana la 8 ani. Arata exact ca pantofii pentru adulti, dar sunt destinati copiilor. Cred ca este dezgustator”, a spus Sarah.

Au existat o gramada de plangeri despre hainele prea sexy destinate copiilor. Recent, actorii Tom Cruise si Katie Holmes s-au aflat in centrul unui scandal dupa ce i-au permis fiicei lor, Suri, sa poarte tocuri si sa foloseasca ruj.

The Sun a cerut o explicatie oficiala din partea reprezentantilor Priceless Shoes, insa, deocamdata, nu au primit niciun raspuns.


 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO