Roman de 22 de ani, omorat in Torino. Principalul suspect este tot un roman, anunta MAI

30-09-2011 12:58

Un roman de 22 de ani a fost ucis joi seara la Torino, in urma unei agresiuni de o violenta extrema. Tanarul a fost injunghiat cu o sabie lunga de 50 de centimetri si cand politistii i-au gasit trupul avea si o mana taiata.

UPDATE

16:40 Politia italiana a identificat principalul suspect in cazul romanului ucis la Torino cu zece lovituri de cutit, din primele cercetari rezultand ca este vorba de un conational, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor, Marius Militaru.

"In urma verificarii mai multor suspecti prin intermediul Centrului International de Cooperare Politieneasca al IGPR a fost deja identificat un suspect, care este roman", a declarat Marius Militaru.

El a precizat ca Via Chivasso, locul unde a avut loc crima, este intr-o zona rau famata din Torino, unde locuiesc in special imigranti marocani si romani.

14:00 Dupa atac, individul s-a indepartat calm, insotit de doua femei.

Potrivit reconstituirii descrise vineri in presa italiana, romanul ar fi incercat sa fuga, dar a fost ajuns din urma. La crima au asistat zeci de locuitori care au privit scena cu neputinta si groaza de la balcoane.

Victima a fost identificata pe baza amprentelor digitale.

Carabinierii au stabilit ca e vorba de un roman, fara resedinta in Italia si cu cazier pentru infractiuni minore. 

Tags: violente, crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO