Pandemia a produs schimbări majore la Gala Premiilor Grammy. Ce măsuri au fost luate în acest an

Dată publicare: 14-03-2021 09:06
Dată actualizare: 14-03-2021 09:32


La Los Angeles au intrat în linie dreaptă pregătirile pentru Premiile Grammy. Ediţia cu numărul 63 va avea loc în această noapte.

Înainte de a urca pe scenă, vedetele trebuie să treacă de "testul Covid", mult mai important decât cel al covorului roşu.

Reporter: "Anul acesta, din cauza pandemiei, evenimentul va fi total diferit. În mod normal, ceremonia avea loc în clădirea din spatele meu, la Staples Center, dar în acest an are loc aici, în clădirea din spatele meu, care se numeşte L.A. Convention Center".

Amânată cu aproape două luni din cauza pandemiei, gala premiilor Grammy va începe la 03:00 dimineaţa, ora României. Ţinând cont de vremurile actuale pe care le trăim, organizatorii au luat măsuri sanitare riguroase. Inclusiv regulile pentru defilarea pe covorul roşu au suferit modificari.

Reporter: "Vedetele vor veni aici şi vor poza doar în faţa câtorva jurnalişti".

Vedetele nu trebuie să poarte mască de protecție, dar toţi cei din jurul lor nu vor avea acelaşi privilegiu.

Una dintre cele mai importante ceremonii din industria muzicală va fi prezentată de comediantul Trevor Noah.

Trevor Noah, prezentator Grammy: "Am reuşit să organizăm un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, astfel încât cei care se vor afla în faţa micilor ecrane nu vor spune că e un 'spectacol de pandemie'. Nu va fi deloc aşa! Va fi unul dintre concertele voastre favorite".

Printre artiştii care vor cânta în această noapte se află Taylor Swift, Billie Eilish, Cardi B şi trupa BTS.

Beyonce are mari şanse să obtină un mult-râvnit trofeu Grammy. Cântăreaţa a fost nominalizată la noua categorii. În topul preferinţelor este urmată de Taylor Swift, Roddy Ricch şi Dua Lipa - fiecare cu sase nominalizări.

Din cauza restricțiilor a fost regândit și cadrul pentru primele declarțtii făcute de câștigători.

Prezentatoare: "Câştigătorii premiilor Grammy vor veni aici, în culise, și vor susţine o conferinţă de presă virtuală. Artiştii vor sta în acel loc şi, după cum puteți vedea, acesta este ecranul unde îşi vor face apariţia reporterii și vor le vor pune întrebări".

Anul trecut, Billie Eilish a dominat gala. Artista, care a avut șase nominalizări, a plecat acasă cu cinci trofee.


VIDEO PROTVPLUS.RO