Palin, in lumina reflectoarelor. Isi pregateste terenul pentru Casa Alba

Ultima actualizare: 01-04-2012 08:45

Nimeni nu se mai indoieste ca Sarah Palin nu stie cum sa atraga lumina reflectoarelor asupra ei! Intrebarea e daca acestea o vor urma si pana in Biroul Oval, unde ar cam vrea sa se instaleze in 2012.
 

Ideea framanta multe minti, in Statele Unite. Oameni cat se poate de seriosi cred chiar ca participarea ei la un reality show controversat coincide cu lansarea campaniei pentru presedintie. Sarah Palin nu respinge nicio invitatie, nici macar in emisiuni de reality-show cu profil conservator.

Pe de alta parte, fiica ei Bristol participa la editia americana a emisiunii „Dansez pentru tine". Nu conteaza ca nu s-a dovedit a fi cine stie ce dansatoare. Important este ca aproape 10 milioane de telespectatori i-au vazut mama facandu-i galerie din public.

Mai mult, Sarah Palin gaseste timp, intre doua lansari de carte, sa faca si declaratii incendiare la televizor. Presupusele aspiratii prezidentiale ale fostului guvernator al statului Alaska starnesc reactii de tot soiul, inclusiv in tabara republicana.

Specialistii cred ca pana acum strategia ei a functionat: a captat atentia multora si si-a controlat cu grija mesajul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO