Vladimir Putin, invitat sa devina vedeta unui reality-show american. Ce alti sefi de state au mai primit aceasta oferta

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05

Renumitul producator care a creat reality-show-uri de succes despre supravietuirea in salbaticie, emisiuni precum "Ucenicul" cu Donald Trump, sau chiar formatul "Vocea", pe care il vedeti si la PRO TV, are o idee inedita.

Vrea sa faca o serie de reality-show-uri cu cei mai puternici oameni din lume si pentru inceput, spera sa-l convinga pe Vladimir Putin sa arate publicului Rusia, asa cum o vede el. Producatorul l-ar fi abordat deja pe tarul de la Kremlin, dar nu vrea sa dezvaluie care a fost raspunsul.

Vladimir Putin calareste, vaneaza, pescuieste, face judo si canta. Un personaj atat de complex nu putea sa nu-i atraga atentia producatorului Mark Burnett. "Vladimir Putin ar fi o mina de aur pentru un reality-show" spun, de altfel, analistii media.

Producatorul l-a abordat deja pe Putin si i-a spus ca nu e interesat de politica. In schimb, s-ar concentra pe activitatile din timpul sau liber - de la meciurile de hockey pana la zborul cu deltaplanul ca ghid pentru pasarile migratoare. Ideea i-a venit dupa ce un reality-show asemanator cu Sarah Palin, fost guvernator de Alaska, a avut un succes urias. Dar, Putin s-ar putea dovedi mai greu de convins. Pe de alta parte, Mark Burnett a dovedit in toata cariera lui ca e un tip care nu accepta sa fie refuzat.

Daca Putin va accepta, producatorul se gandeste sa-l abordeze si pe Fidel Castro. Vazandu-i preferinta pentru lideri cu porniri dictatoriale, presa americana ii sugereaza ironic sa faca reality-show-uri si cu marele ayatollah al Iranului sau liderul Coreei de Nord. Acolo, suspansul ar fi garantat: ce ruda isi va executa Kim Jong-Un in episodul urmator?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO