"Help!" Ziarele din SUA cer ajutorul cititorilor pentru citirea email-urilor lui Sarah Palin

Ultima actualizare: 18-05-2012 08:51
Sarah Palin

Autoritatile din Alaska au dat mai multor ziare, intre care si Huffington Post, aproximativ 24.000 de pagini care contin mesaje electronice trimise si primite de Sarah Palin. Aceste e-mail-uri sunt din perioada in care ea era guvernator al Alaska.

Din cauza numarului extrem de mare al acestor mesaje, ziarele americane au cerut astazi ajutor din partea cititorilor, pe care i-au rugat sa examineze aceste e-mail-uri.

Toata povestea a inceput in 2008, cand CNN si cotidianul Anchorage Daily News au cerut sa fie facute publice aceste e-mail-uri, in momentul in care Sarah Palon s-a alaturat tandemului republican la alegerile prezidentiale.

In perioada respectiva, autoritatile au declarat ca nu pot face acest lucru, sustinand ca aceste date sunt stocate pe suporturi vechi si ca Sarah Palin si-a folosit inclusiv adresa de Yahoo pentru corespondenta oficiala.

Pana la urma, aceste mesaje au fost date publicitatii, in virtutea libertatii de informare.

Sarah Palin a guvernat Alaska din decembrie 2006 pana in iulie 2009, si, de la demisie, este figura centrala a miscarii ultraconservatoare "tea party".

Sarah Palin este prima femeie si cea mai tanara persoana care a fost aleasa in functia de guvernator al Alaska. La alegerile prezidentiale din 2008 ea a fost nominalizata de Partidul Republican pentru functia de vicepresedinte, devenind astfel primul reprezentant al statului Alaska propus intr-o astfel de functie, precum si prima femeie nominalizata ca vicepresedinte.

De asemenea, ea este vazuta ca un posibil candidat pentru presedintia SUA la alegerile din 2012. Cartea sa, "Going rogue", s-a vandut in peste doua milioane de exemplare.

Sarah nu a anuntat inca daca vrea sa candideze pentru investitura republicana la alegerile prezidentiale de anul viitor, dar deplasarea in nordul Statelor Unite a relansat aceste speculatii.

Sa fie oare Sarah Palin intr-o ipostaza atat de compromitatoare?!

1,7 milioane de dolari. Casa de lux, cumparata de Sarah Palin

Palin, in lumina reflectoarelor. Isi pregateste terenul pentru Casa Alba

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO