Oscar 2018. Ce cadouri au primit actorii care au plecat fără premii de la gala Oscarilor

Dată publicare: 05-03-2018 08:54
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Un actor care a plecat cu mâna goală de la gala Oscarurilor este greu de consolat. Dar o companie de marketing se străduieşte an de an să aline suferinţa vedetelor.

De această dată a pregătit pentru fiecare nominalizat nepremiat câte o pungă cu bijuterii, cosmetice şi bilete de vacanţă, în valoare totală de aproape o sută de mii de dolari.

Actorii şi regizorii care au plecat dezamăgiţi de la Oscaruri au găsit în faţa uşii camerei de hotel un premiu de consolare. Cadoul "Toată lumea câştigă" este acordat de o companie de marketing, fără implicarea Academiei Americane de Film.

"În ultimii 16 ani, am primit reacţii entuziasmate din partea celebrităţilor care au primit cadourile noastre. Ne place să îi vedem cum se poartă precum copiii în dimineaţa Crăciunul atunci când văd ce au în pungă", a spus Lash Fary, fondator Distinctive Assets.

Companiile ştiu că orice asociere cu vedetele nominalizate la Oscar înseamnă publicitate preţioasă, aşa că oferă gratuit bijuterii şi produse cosmetice de lux. Cremele de faţă, de pildă, au fost create special pentru fiecare nominalizat în parte, cu ajutorul unui sistem care foloseşte inteligenţa artificială.

"Consumatorul ne dă informaţii despre tipul de ten, despre stilul de viaţă, despre locul unde stau, clima de acolo, dar şi despre problemele de ten pe care le-au avut. Sistemul nostru procesează aceste informaţii şi le creează o cremă specială", a explicat Ming Zhao, fondatorul companiei Proven.

Pe de altă parte, o companie trimite vedetele 12 zile în Tanzania. Pachetul include zboruri cu balonul, lecţii de gătit şi numeroase safari-uri.

"Când celebrităţile călătoresc cu noi, avem grijă să nu fie deranjate, să nu fie fotografiate. Paparazzi nu reuşesc să ajungă în Tanzania sau în Zanzibar", a precizat Margot Black, purtătorul de cuvânt al companiei Internaţional Expeditions.

Un alt cadou este trusa ADN care le poate ajuta pe vedete să-şi afle strămoşii îndepărtaţi doar cu ajutorul unei mostre de salivă. Celebrităţile primesc şi obiecte de artă, dar şi gadgeturi, precum boxa care levitează.


VIDEO PROTVPLUS.RO