Obama catre americani: Vom trece cu bine de recesiune!


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 07:06
Data publicarii: Miercuri 25 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Senatorii si congresmanii s-au intrunit in sedinta comuna, ca sa asculte primul discurs oficial al presedintelui Barack Obama. Iar liderul de la Casa Alba nu i-a dezamagit.

In mijlocul celei mai grave crize economice din ultimii 60 de ani, Obama le-a spus americanilor exact ce voiau sa auda - ca Statele Unite vor trece cu bine de recesiune. Ramane de vazut cand si cum.

Cum nimic nu se intampla in America fara un pic de spectacol, nici sesiunea comuna a Senatului si Camerei Reprezentantilor n-a facut exceptie. Mai intai a fost intrarea Primei Doamne, Michell Obama, aplaudata la scena deschisa.

Apoi, cand spiritele s-au mai linistit, si-a facut aparitia presedintele. Aplaudat de o sala plina pana la refuz, Barack Obama a inaintat pana la tribuna, unde si-a aparat evident planul de stimulare a economiei, in valoare de 787 de miliarde de dolari.

Dincolo de atmosfera festiva, raman multe semne de intrebare. In primul rand in privinta planului de stimulare, despre care inca nu se stie exact cum va functiona, in timp ce opozitia republicana sustine ca mare parte din cele 787 de miliarde de dolari vor fi aruncati degeaba pe fereastra.

Doamna Obama a facut senzatie la Balul Guvernatorilor!
Sarah Palin, noul presedinte al SUA
Barack Obama, eroul Americii! Presedintele l-a surclasat si pe Isus
VIDEO PROTVPLUS.RO