O tânără a murit inexplicabil în camera ei de hotel din Ibiza. Ce făcuse cu doar două ore înainte

Ultima actualizare: 02-09-2020 12:17
O tânără a murit inexplicabil în camera ei de hotel din Ibiza. Ce făcuse cu doar două ore înainte
Facebook.com

O tânără de 23 de ani a murit inexplicabil în timp ce se afla în vacanță la Ibiza, alături de sora ei și verișoara lor.

Femeia a murit în somn, deși aparent nu avea niciun fel de problemă de sănătate. Familia îndurerată nu își poate explica cauza decesului tinerei, care a lăsat în urmă o fetiță de trei ani.

Amy Connor, în vârstă de 23 de ani, și-a pierdut viața în timpul vacanței petrecută alături de sora ei Toni și verișoara Allison. Ele erau din localitatea Coleraine, Irlanda de Nord.

Cele trei femei făcuseră plajă înainte de a se întoarce în camera lor de hotel, la odihnă. Nimic nu prevestea tragicul deces al tinerei, care s-a produs în după-amiaza zilei de 20 august, relatează The Sun.

Toni, în vârstă de 26 de ani, a povestit cum s-a întâmplat totul. „Am fost la piscină și apoi ne-am întors în cameră, Amy a intrat la duș și apoi s-a așezat în pat. M-am dus pe balcon, am mâncat niște chipsuri și mi s-a făcut frig, așa că am intrat în cameră. Ea zăcea în pat când m-am întors, a fost groaznic, a fost un șoc pentru mine” a spus sora tinerei.

Sora tinerei decedate a mulțumit personalului hotelului în care erau cazate, în stațiunea Ibiza Rocks, pentru ajutorul prompt pe care l-au oferit imediat.

„Personalul hotelului a fost incredibil, nu am fi putut cere mai mult”, a spus ea, explicând că personalul le-a făcut bagajele, le-au oferit mâncare, ba chiar le-a plătit o cameră de hotel din Londra, la întoarcere.

Înmormântată într-un sicriu roz

Despre sora ei Amy, Toni a spus că era genul de persoană „prietenă cu toată lumea, foarte apreciată de cunoscuți”.

Ea a mai spus că acasă, oamenii au încercat să le aline durerea și le-au trimis buchete cu flori și mesaje de condoleanțe, scrise sau pe Facebook.

Amy a lăsat-o în urmă pe fiica ei, părinții Carol și Arthur și cei pe cei trei frați.

Pentru înmormântare, familia i-a pregătit un sicriu roz, personalizat, decorat cu o gravură de diamante cu inscripția „Prințesă”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO