O profesoara din Franta a fost suspendata dupa ce si-a pus elevii sa scrie un bilet de adio

Dată publicare: 12-12-2012 17:09
Dată actualizare: 15-12-2012 01:01


Profesoara

O profesoara din Franta, al carui nume nu a fost facut public, a fost suspendata de la locul de munca, dupa ce le-a cerut elevilor ei sa-si inchipuie ca s-au hotarat sa se sinucida si ca trebuie sa lase un bilet de adio.

Conform The Telegraph, profesoara, care preda la o scoala din sud-vestul Frantei, le-a dat elevilor o tema pentru acasa care suna in felul urmator: "Tocmai ce ati implinit 18 ani si ati decis sa va sinucideti. Decizia voastra e irevocabila. Ultimul lucru pe care mai vreti sa il faceti este sa explicati intr-un bilet de ce ati hotarat sa faceti asta. In textul vostru trebuie sa descrieti cat de mult dezgust simtiti pentru propria persoana si sa precizati anumite momente din viata voastra care v-au facut sa va simtiti asa".

Cand au ajuns acasa, copiii le-au aratat tema parintilor, iar acestia, socati de cele aflate, le-au scris autoritatilor locale o scrisoare in care s-au aratat "ingroziti" de gestul invatatoarei.

In urma acestui scandal, profesoara a fost suspendata de la munca pe termen nedeterminat.

Desi multa lume a criticat-o,  exista totusi si oameni care o apreciaza pe aceasta si o vor cu orice pret inapoi la scoala.

"E profesoara noastra favorita. Nu vrem sa fie pedepsita", a declarat un elev, in timp ce o alta persoana i-a luat apararea si a spus ca "poate doar voia sa atraga atentia asupra sinuciderii".

Sursa: The Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO